De ruime, vrijstaande bungalows op Sole Mio

Op het terrein van ongeveer 40.000 m2 staan 34 bungalows, de botenopslag en de woning van de beheerder.  De 34 bungalows in het park zijn vrijwel allemaal eigendom van Nederlanders.

Alle bungalows (4- en 6-persoons) zijn vrijstaand en staan in een ruim opgezet park. Gemiddeld staat iedere bungalow op meer dan 1.000 m2 vrije grond, waardoor het park een grote rust uitstraalt. Vrijwel alle bungalows hebben een of meer hoge schaduwbomen in de buurt. Rond de bungalow is er toch altijd voldoende ruimte om te zonnen. Het park is vanwege zijn overzichtelijkheid uiterst kindervriendelijk. Uitzonderlijk is ook dat het meer bij het park langzaam dieper wordt, ideaal voor kleinere kinderen.

Woningen voorkant 10

De afstand van de bungalows naar het meer varieert van ongeveer 30 tot 150 meter. Het park grenst direct aan het meer; er hoeft dus geen weg overgestoken te worden. Langs het meer is een mooie boulevard.

De vrijstaande stenen bungalows zijn praktisch en compleet ingericht: een voorwaarde voor een zorgeloos verblijf. Naast een woonkamer en keuken (al of niet open) zijn er 2 (4 persoons) of 3 (6 persoons) slaapkamers (bedden van 2m lengte) en een badkamer met douche (geen bad) en toilet. Iedere bungalow heeft een zonneterras met voldoende tuinmeubelen, zonwering of parasol, waaronder meestal ook een houten picknickbank.

Woningen voorkant 12Omdat alle woningen het eigendom zijn van particuliere eigenaren, zijn er beperkte onderlinge verschillen tussen de woningen. Alle woningen voldoen echter aan de eisen die door de Vereniging gesteld worden aan de woning en aan het inventaris. Iedere bungalow wordt daartoe jaarlijks gecontroleerd door het beheer en de inspectiecommissie om de goede kwaliteit van de woning en het inventaris zeker te stellen.

In de keuken is een keukenmeubel met gasfornuis (aardgas), oven, koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en voldoende servies en kookgerei. Alle bungalows hebben een vaatwasser.

Alle huisjes beschikken over TV met satellietontvangst, dus ook met alle gangbare Nederlandse zenders, en met een DVD speler.

Woning 29

In het hele park en in alle bungalows is WIFI gratis beschikbaar, U kunt uw notebook of smartphone met wireless internet dus gewoon meenemen en gebruiken.

Afhankelijk van het type zijn de bungalows te bewonen door maximaal 4 of 6 personen. Een extra baby tot maximaal 2 jaar is toegestaan.

Huisdieren (max. 2) zijn alleen in het voor- en naseizoen toegestaan in slechts een beperkt aantal bungalows. Roken in de bungalows is niet toegestaan.

Woningen voorkant 5

Alle bungalows beschikken over centrale verwarming, waardoor in het voorjaar en najaar een aangenaam verblijf wordt gegarandeerd.

In elke bungalow ligt een zeer uitgebreide map met informatie over het park, dorp en wijde omgeving, wandelroutes, autotrips, winkels, eetgelegenheden, etc.

4 persoons bungalow

De bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt over twee slaapkamers. Elke bungalow heeft een ruim zonneterras met voldoende tuinmeubelen.

4 persoons bungalow

6 persoons bungalow

De 6 persoons bungalow biedt plaats aan maximaal 6 personen. De bungalow heeft drie slaapkamers, een woonkamer, keuken en badkamer. Daarnaast is er een ruim terras.

6 persoons bungalow