Vakantiepark Sole Mio: genieten van zon, water en rust….

Welkom op de site van ons mooie bungalowpark ‘Sole Mio’, direct gelegen aan het Comomeer in het rustieke plaatsje Gera Lario. Een verblijf op ons vakantiepark staat garant voor een gezellige tijd, waarbij U compleet tot rust komt.

Woningen voorkant 1De 35 ruime stenen bungalows staan verspreid over het 40.000 m2 grote terrein, wat rust en privacy garandeert en zijn uigerust met vaatwasser, NL SAT TV, ruime terrassen, WIFI en centrale verwarming).

Ons Nederlandse beheerdersechtpaar slaagt er al jaren in u een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Kinderen achter tractor 3

Het vakantiepark is uitermate geschikt voor watersporters, mountainbikers, racefietsers, golfers, wandelaars en levensgenieters.

In de oude dorpjes en steden kunt door de smalle steegjes wandelen en op de terrasjes aan het water heerlijk lunchen of dineren. Ook voor de kinderen is er van alles te doen: peuterbad, speeltoestellen, voetbalveldje en op 100 meter afstand is het gemeentelijke zwembad (half juni – half september). Kortom genieten van al het goede dat Italie te bieden heeft.

Welkom aan het Comomeer op ons vakantiepark Sole Mio.

We hopen U te mogen begroeten op ons schitterende park voor een onvergetelijke
vakantie(ervaring).

U kunt Villagio “Sole Mio” ook op Facebook bezoeken/volgen:

Haven 3Zwembad gemeente 2

Voor de kinderen

Vakantiepark Sole Mio is ideaal voor families met kleine kinderen. Voor de kleinsten is er een peuterbad. Daarnaast zijn er een leuke speeltuin en een groot speelveld. Natuurlijk biedt ook het strand voldoende speel mogelijkheden.

Kindvriendelijk Sole Mio

Bekijk de bungalows

Op Sole Mio staan twee type bungalows. Kies uit een bungalow voor 4 personen of voor een bungalow voor 6 personen.

Bekijk de bungalows