Prijs & beschikbaarheid

Het seizoen 2018 in Sole Mio loopt van zaterdag 24 maart 2018 tot en met zaterdag 27 oktober 2018. Onze prijzen zijn in INCLUSIEF, dat wil zeggen inclusief bedlinnen, gas, licht en water, eindschoonmaak, WIFI en toeristenbelasting. Per boeking wordt €22,00 boekingskosten berekend.

Te boeken extra’s:

  • U kunt divers kindermeubilair reserveren tegen een huurprijs van €5,00 per stuk, per week. In het voorjaar van 24 maart tot 07 juli 2018 is het kindermeubilair (max. 2) gratis.
  • U kunt opgemaakte bedden bij aankomst bestellen. De kosten hiervoor bedragen €20,00 voor een 4P woning en €30,00 voor een 6P woning.
  • Indien u huisdieren (max. 2 en niet tussen 7 juli en 1 september) meeneemt wordt €35,00 extra schoonmaakkosten berekend.
  • Via het verhuurkantoor kunt een annuleringverzekering voor de huursom afsluiten. De kosten daarvan zijn afhankelijk van de huursom en vallen sinds 2013 onder het hoge BTW tarief van 21%. De voorwaarden kunt u hier lezen.

Gelieve de gewenste extra’s al bij de boeking op te geven.

Hieronder staan de prijzen en beschikbaarheid voor onze vier- en zes persoons bungalows vermeld. U kunt in de kalender alleen hele weken selecteren. Na selectie wordt de totale (week)huurprijs (exclusief extra’s) gepresenteerd.


4 persoons bungalow

Maximaal 4 volwassenen en kinderen. Babies (tot 2 jaar en max. 1) worden niet meegerekend.

Meer informatie over deze bungalow


Uw reisperiode

Kies uw aankomstdag:

6 persoons bungalow

Maximaal 6 volwassenen en kinderen. Babies (tot 2 jaar en max. 1) worden niet meegerekend.

Meer informatie over deze bungalow


Uw reisperiode

Kies uw aankomstdag: