Vakantiepark aan het Comomeer – Sole Mio

In het lieflijke dorpje Gera Lario in de noordelijke punt van het Comomeer in Italië, ligt het Nederlandse bungalowpark ‘Sole Mio’.

Dit unieke vakantiepark ligt direkt aan het Comomeer. Gera Lario en het bungalowpark worden gekenmerkt door rust en stilte, zelfs in het hoogseizoen. Dit komt mede omdat Gera Lario geen toeristisch centrum is. De berg op de foto hieronder is de Monte Legnone (2609 meter). De Monte Legnone ligt aan de overkant van het meer recht tegenover het park en biedt vanaf het park een prachtig uitzicht. Ervaren wandelaars kunnen probleemloos de top bereiken.

Woning 31Het park bestaat uit ruime, stenen bungalows voor (maximaal) 4 of 6 personen. Deze woningen zijn voorzien van alle comfort en vormen uw uitvalsbasis voor een perfect verblijf in Italië. Een vaatwasser, WIFI in de woning en satelliet TV (met alle Nederlandse zenders) zijn standaard.

Op loopafstand van het park zijn enige winkels waar de meeste dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden.  Op een afstand van 10 minuten rijden bevindt zich een mega supermarkt, Iperal fuentes, waar al het denkbare (food en non-food) te vinden is.   Uiteraard zijn er vele goede restaurants in de nabijheid van het park.

Woningen voorkant 15Voorterrein 6

 

Reizen naar vakantiepark Sole Mio aan het Comomeer

Sole Mio is goed in 1 dag vanuit Nederland te bereiken met de auto. De afstand vanaf Utrecht is ongeveer 1.000 km. De meest gebruikte routes zijn:

Arnhem – Oberhausen – Frankfurt – Bazel – Gotthard – Lugano – Menaggio – Gera Lario

Utrecht – Arnhem – Oberhausen – Frankfurt – Karlsruhe -Stuttgart – Ulm – Splügen pass (zomer) – Gera Lario

Breda – Antwerpen – Brussel – Luxemburg – Strassbourg – Bazel – Gotthard – Lugano – Menaggio – Gera Lario

U kunt uw route verder uitstippelen via Google Maps.