De faciliteiten van Sole Mio

Sole Mio beschikt over 35 stenen bungalows, een bootopslag, algemene opstallen en een beheerderswoning. Bij de botenopslag is ook de centrale lokatie voor het afgeven van huis- en snoeiafval. Afval wordt sinds kort gescheiden verzamend in gekleurde containers, waarop het toegestane afval staat vermeld/afgebeeld.

Op het hele park is WIFI beschikbaar. Een toegangscode kunt u zonder kosten bij de beheerder vragen. Daarnaast is achterin het park nog een speciaal internet huisje aanwezig, waar u rustig met een notebook en een netwerkkabel kunt internetten.

Het park beschikt over een centrale was- en drooggelegenheid (tegen betaling). Gebruik kunt u via de beheerder regelen. het park stelt tevens tegen borg een BBQ beschikbaar en tegen betaling kindermeubilair, zoals een kinderbed, -stoel of box.

Kinderen achter tractor 4

Iedere morgen rijdt de beheerder langs de woningen en haalt uw vuilniszak op (als u die op het terras heeft neergezet). U ontvangt dan ook weer een nieuwe vuilniszak. Hij wordt hierbij altijd enthousiast geholpen door onze jonge gasten, die dit ritje graag meemaken.

Het park beschikt over een aantal kinderspeeltuigen op het ruime voorterrein, waar ook ons peuterbad zich bevindt.

Speeltuig 3Kinderbad 3

Tevens is hier de gelegenheid voor tafeltennis en voetbal spelen. Direct naast ons park zijn ruime sportvoorzieningen, inclusief een overdekte tennishal, openlucht tennisbanen, een basketbal- en sportveld, een reacreatie veld met cafetaria en natuurlijk de mooie haven van Gera Lario.

Kiosk zwembad 1     Boten haven 2Naast ons park ligt het wat grotere zwembad van de Gemeente Lario (tegen betaling).

Zwembad gemeente 1

In de directe omgeving van ons park kunt u ook: fietsen/mountainbikes huren, zeilboten en surfplanken huren en zijn er surf-, zeil-en kitesurfscholenKitesurfing in Gera Lario

Sportschool 1Sportschool 3

Recentlijk is het wandel- en fietspad langs het meer aanmerkelijk uitgebreid richting de naastliggende dorpjes – een echte aanrader.

Vanaf Monte Alto 1205 meter hoogte, in de nabijheid van Sole Mio is gelegenheid tot parasailing (=paragliden) (te regelen via de beheerders).