Parkreglement

Sole Mio Steen met ZonHieronder staat het parkregelement.

Aanvullende en practische informatie kunt u ook vinden onder het kopje Veelgestelde Vragen (FAQ), onder aan iedere pagina van deze website.

 

1. Bezoekers

Bezoekers dienen bij de beheerder te worden aangemeld.

2. Stilte

Ten behoeve van de medebewoners van het park dient geluidsoverlast te worden vermeden. Radio’s en andere instrumenten mogen buiten de bungalow niet hoorbaar zijn. Tussen 22.30 uur en 07.00 uur is in het park stilte geboden.

3. Motorvoertuigen

 Uit veiligheidsoverwegingen dient in het park het rijden met motorvoertuigen tot het hoogst noodzakelijke te worden beperkt. Er mag alleen stapvoets worden gereden. Auto’s dienen zo dicht mogelijk bij de eigen bungalow te worden geplaatst, bij voorkeur achter de bungalow. Campers en/of caravans en/of tenten worden niet toegelaten op het terrein van Sole Mio.

4. Afval

Voor lege flessen en ander afvalglas staan er glascontainers. Ander afval, dus ook verpakkingsmateriaal (bijv. dozen, etc.) dient in gesloten vuilniszakken ‘s morgens op het terras te worden geplaatst, waar het tussen 10.00 en 12.00 uur wordt opgehaald. Er wordt dan tevens een nieuwe vuilniszak verstrekt. Extra vuilniszakken zijn verkrijgbaar bij de beheerder.

5. Meubelair

Meubilair, dat in de bungalow thuishoort, dekens en matrassen, mogen niet op het terras of buiten de bungalow worden gebruikt. Voor dat doel is er tuinmeubilair aanwezig.

6. Waslijnen

Ter voorkoming van ongelukken mogen geen waslijnen buiten de bungalow worden aangebracht. In elke bungalow is een wasdroogrek aanwezig.

7. Schade

Schade aan huisraad, servies, glaswerk, e.d. dient aan de beheerder te worden gemeld en met hem te worden verrekend. Er kan dan voor vervanging of reparatie worden gezorgd, zodat de volgende bewoners van de bungalow over een volledige inventaris kunnen beschikken.

Het aanleggen van open vuren en/of het graven van kuilen op ons park is niet toegestaan.

8. Roken en huisdieren

Binnen in de woningen is roken niet toestaan. Huisdieren worden in het hoogseizoen niet in het park toegelaten. Buiten het hoogseizoen mogen zij wel in het park verblijven, mits zij aangelijnd worden gehouden. Honden dienen buiten het park te worden uitgelaten. eventuele (honden)uitwerpselen dienen direct te worden opgeruimd. Per huis is een maximum van twee huisdieren toegestaan. Ten behoeve van de extra schoonmaakkosten wordt € 35,– [2016] per boeking berekend.

9. Openingstijden receptie

De receptie zal normaliter dagelijks geopend zijn. Openingstijden zijn vermeld bij de beheerderswoning.

10. Extra faciliteiten

Tegen vergoeding kan men tijdens de openingsuren gebruik maken van de wasmachine en droogtrommel. Tijdens het verblijf kan men kinderstoel, kinderbed en box huren (indien nog voorradig).

11. Vertrek, afrekening en schoonmaak

De te betalen kosten (bijv. was, huur kinderbedje of lakenpakketten, eventuele schade e.d) dienen de dag voor vertrek (voor sluitingstijd van de receptie) met de beheerder te worden afgerekend. De bungalow moet op de dag van vertrek uiterlijk om 10.00 uur v.m. opgeruimd en veegschoon te worden achtergelaten. Er mogen géén etenswaren worden achtergelaten.

Bedlinnen kunt u op de dag van vertrek op het terras achterlaten. De voordeursleutel en het enquêteformulier kunt u afgeven bij de beheerder of in de brievenbus doen.

12. Aansprakelijkheid

De vereniging, die het park beheert, is niet aansprakelijk voor in het park opgelopen letsel of schade.

13. Algemeen 

In het park dient men zich te gedragen volgens gangbare normen van openbare orde en zedelijkheid.