Een 4 of 6 persoonsbungalow aanvragen

Prijzen

De genoemde prijzen zijn inclusief bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, eindschoonmaak woning, wifi en toeristenbelasting. De administratiekosten bedragen € 30,- per boeking.

Huisdieren

In het hoogseizoen zijn op het park en in de bungalows géén huisdieren toegestaan. In de periodes daarbuiten zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Graag bij de boeking aangeven dat u huisdieren wenst mee te nemen. Voor de boeking met huisdieren geldt een toeslag van € 35,- voor de hogere schoonmaakkosten van de bungalow.

Mogelijke extra’s

  • Sole Mio verhuurt kinderstoelen en kinderboxen tegen een huurprijs van € 5,- per stuk per week. In het voorjaar is het kindermeubilair (max. 2 stuks) gratis.
  • Aankomen in een bungalow met opgemaakte bedden? Voor een prijs van € 25,- voor een 4 persoons bungalow en € 35,- voor een 6 persoons bungalow zorgen wij daarvoor.
  • Heeft u voorkeur voor een bepaalde bungalow? Voor € 25,- kunt u een voorkeursboeking maken. Toewijzing naar beschikbaarheid.

Gelieve de gewenste extra’s al bij de boeking op te geven. Wij reserveren de artikelen en diensten dan graag voor u!

Voorwaarden

Alle praktische informatie rondom het boeken van een bungalow op het vakantiepark Sole Mio en het verblijf op het park, is samengebracht in onze “Boekingsvoorwaarden en gebruiksvoorwaarden Coöperatieve Vereniging “Sole Mio”. De boekingsvoorwaarden en gebruiksvoorwaarden kunt u middels de link downloaden.