Status per 1 mei 2021

Uw reis naar Villagio Sole Mio aan het Comomeer.

Door de pandemie blijft het onzeker of je door Europa kan reizen. We raden U dan ook aan de media goed te volgen en internet te raadplegen. Onderaan de pagina staan een aantal websites en apps genoemd die informatie verschaffen.

Het park

Het park is open en  buiten de maatregelen van 1,5 meter afstand houden en handen wassen zijn geen extra maatregelen van toepassing. Zoals het er nu uitziet kan het kinderbad, onder gelijke voorwaarden als vorig jaar, weer open.

De omgeving.

Het binnen dragen van een mondkapje is de standaard. Winkels zijn open, zij het sommige met beperkte openingstijden. Restaurants zijn tot 18.00 geopend en de verwachting is dat ruimer zal worden. Uiteraard zijn groepsbijeenkomsten verboden en is er nog een avondklok van toepassing vanaf 22.00. Ook hier geldt: volg de media en het internet. Het kan zo weer veranderen.

De reis.

Op dit moment is het doorrijden van Duitsland en Zwitserland toegestaan. Je dient een geldig test te kunnen overhandigen en uiteraard het bewijs van vaccinatie als je daarvan in bezit bent. Het is op dit moment af te raden door Frankrijk te gaan. Daar zijn strengere maatregelen. Bij aankomst in italiē moet je een formulier  hebben ingevuld en 5 dagen in vrijwillige afzondering.